• info@1007medya.com
  • 0850 297 1007

GOLD YUNANİSTAN VİZE İZMİR

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
883 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Ogün Bey
  • ADRES: Akdeniz Cad.1347 Sok. Anba İŞhanı No:8 D:108 Pasaport–Konak/İZMİR
  • TELEFON: 0 (530) 328 8080
  • FAX: Belirtilmemiş
  • GSM: Belirtilmemiş
  • WEB SİTESİ: https://yunanistan.vizeizmir.net/
  • E-POSTA: info@vizeizmir.net
  • SOSYAL MEDYA:
QR KODU
FİRMAYA MESAJ GÖNDER
1+5 = ?

VİDEOLAR

Hiç video eklenmemiş.

ADRES VE HARİTA BİLGİSİ

Akdeniz Cad.1347 Sok. Anba İŞhanı No:8 D:108 Pasaport–Konak/İZMİR

KAMPANYALAR / İLANLAR

Hiç ilan eklenmemiş.

FİRMA HAKKINDA

Yunanistan vizesi almak için sizden istenilen belgeleri tamamladıktan sonra sizin adınızı Yunanistan konsolosluğuna vize talebinde bulunur ve kısa bir sürede vizeniz alınır.

Yunanistan vize başvuru danışmanlık hizmetleri almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Firmamız İzmir’de sizlere Yunanistan vizesi almanız için bilgi ve destek vermektedir. Bundan dolayı vizenizi çok kısa bir sürede alabilir seyahate çıkabilirsiniz.

Yunanistan’a çıkmak için vatandaşlara vize vermek konusunda yardımcı olan ve işlemleri çok kısa bir zamanda yürüten firmamızı arayarak randevu alabilir ve vize işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

YUNANİSTAN VİZESİ NASIL ALINIR?

Yunanistan’a gitmek isteyen birçok kişi Yunanistan vizesi nasıl alınır merak etmektedir. Öncelikle yapmanız gereken firmamızı arayarak randevu almaktır. Pasaport bilgilerinizi vererek randevu almanız son derece önemlidir. Yunanistan vizesi genellikle birçok kişi tarafından Schengen vizesi olarak alınmaktadır. 90 günden daha kısa süreli seyahatler için kullanılan bu vize işlemi için Yunanistan konsolosluğuna gidilmesine gerek yoktur.

Firma Schengen vizesi işlemlerinizi konsolosluğa gitmeden kısa bir süre içerisinde halletmektedir. Bu vize için seyahatten en az 90 gün önce vize başvurusunun mutlaka yapılmış olması gerekmektedir. Firmayı aradıktan sonra size verilen randevu kaydıyla birlikte Yunanistan vizesi gerekli evraklarınızı da yanınıza alarak randevu tarihinizde vize başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru sırasında evraklarınızın eksiksiz ve tamamlanmış olmasına özen göstermelisiniz. Yunanistan vizesi başvurusu için evrakları bilmiyorsanız mutlaka firma ile görüştüğünüzde bilgi almalısınız.

Başvurunuzu yaptıktan sonra ortalama 5-15 gün arasında başvuru sonucunuzu alırsınız. Seyahat programının yoğun olması durumunda bu tarih uzayabilmektedir. Yunanistan vize işlemleri İzmir firmamızdan yürütebilirsiniz.

Yunanistan Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar

Yunanistan vizesi başvurusunu yaptığınız tarihten itibaren en az 6 ay ve vize bitiş tarihinden sonra da en az 3 ay pasaportunuzun geçerli olması gerekmektedir. Bununla birlikte kullanmış olduğunuz pasaportun da 10 yıldan daha eski olmaması şarttır. Pasaportunuzda aranan özelliklerde vardır. Pasaportunuzda mutlaka boş sayfalar olmalı ve resimli olmalıdır. Aksi takdirde sorunla karşılaşma şansınız yüksektir.

Daha önce yapmış olduğunuz bir seyahat veya seyahatler varsa vize başvurusunun kopyaları, başvuru sırasında hazır olmalıdır. Eğer isim veya soy isminde değişiklik varsa ( evlilik veya boşanma sebebi ile) bu değişiklikler mutlaka pasaportunuza işlenmiş olmalıdır. Başvuru formunuzu hiçbir eksiklik kalmayacak şekilde doldurmalı ve imzalamalısınız. Vize başvuru işlemlerinizi bir vekil aracılığı ile yaptırıyorsanız, mutlaka ıslak imzalı vekâlet formu olmalıdır. Firmamız sizlere tüm bu süreçlerde yardımcı olmaktadır.

Vize başvuru işlemlerinizi yaparken yanınızda mutlaka en fazla 6 ay önce çekilmiş, yüzün tamamı net bir şekilde görünen, beyaz fon önünde çekilmiş ve rötuş olmayan, 35×45 mm ebatlarına sahip biometrik fotoğraf olmalıdır.

30.000 Euro teminatı bulunan sigorta poliçesinin aslı ve fotokopisi ( ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır) yanınızda bulunmalıdır. Bu poliçeyi temin etmenizde yetkili firma sizlere yardımcı olmaktadır. Evraklarınızı size verilen süre içerisinde mutlaka tamamlamanız gerekmektedir. Eksik veya hatalı evrak doldurulmasından kaynaklanan sorunlarda tüm sorumluluk şahsınıza aittir.

Her vize türü için gerekli belgeler farklı olmakla birlikte pasaportunuzun eksiksiz olarak tamamlanmış olmasına ve istenilen özelliklere sahip olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Bununla birlikte nüfus cüzdanı fotokopiniz, seyahat sağlık sigortası, mali yeterlilik beyanı sizden istenilen diğer belgelerdir. Aynı zamanda başvuruyu yapan kişinin mesleğine göre konsolosluğa sunulması gereken evraklar bulunabilir. Örneğin iş görüşmesi için Yunanistan’a gidiyorsanız; iş yeri sahibinin çalışanının hangi amaçla Yunanistan’a gittiğini kanıtlaması gerekmektedir. Öğrenci vizesi, aile ziyareti vizesi gibi durumlarda da ilgili kişi ve yerlerden davetiye alınması da talep edilebilir.

Yunanistan Vizesi Çeşitleri Nelerdir?

Yunanistan vizesi çeşitleri ve vize başvuruları tek türde değildir. Seyahat amacınıza göre vize türünün talep edilmesine siz karar verirsiniz. Yunanistan’a tatile gitmek istiyorsanız, kültürel ve tarihi değerleri ziyaret etmek istiyorsanız yapmanız gereken turistik vize başvurusunda bulunmaktır.

Yunanistan’a iş için veya bir fuara katılmak için gidiyorsanız yapmanız gereken ticari vize için başvuruda bulunmaktır. Yunanistan’da yaşayan bir akrabanız veya ziyaret edeceğiniz biri varsa Yunanistan aile ziyaret vizesi, sportif ve kültürel veya eğitime katılacaksınız sizden istenilen vize türüne göre başvuru yapmanız gerekmektedir. Vizeler çoğunlukla 90 güne kadar olan vize kategorisinde yer almaktadır. Fakat kategorisine göre kısa süreli vizelerde bulunmaktadır.

Yunanistan’da eğitime gitmek, çalışmak ya da yaşamak için yapmanız gereken D vizesi almaktır. Bu vize 90 günden fazla ülkede kalmak ve uzun süre konaklamak için başvuru niteliğindedir.

YUNANİSTAN VİZESİ ALMAK İÇİN ARANAN ŞARTLAR?

Yunanistan vize merkezi İzmir’de Yunanistan vizesi almak için aranan şartlar konusunda bilgi almanız mümkündür. Öyle ki vize alma yeterliliğine sahip olup olmamanız ile ilgili sizlere gerekli sorular sorulacaktır.

Öncelikle başvuruyu yapacak olan kişinin 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. 18 yaşını doldurmamış olanlar ise ailesinin vereceği muvafakatname ile vize başvurusunda bulunabilirler. Kişilerin evraklarının tam olması ve geçerli bir pasaporta sahip olmaları şarttır.

Aynı zamanda kişinin ülke dışına çıkmasına engel bir durumunun olmaması, herhangi bir suça karışmamış olması da aranan şartlar arasındadır. Yunanistan konsolosluğu tutarsız, şüpheli, eksik ya da yanlış bilgi verenlerin vize almasına engel olabilmektedir. Bundan dolayı doğru, tutarlı ve eksiksiz bilgi vermeye aynı zamanda gerekli şartları taşımış olmaya dikkat etmelisiniz.

Yunanistan Vizesi Başvuru Ücreti Ne Kadardır?

Yunanistan vize başvuru fiyatları Yunanistan konsolosluğu tarafından belirlenir. Aslında her ülkenin vize işlemleri o ülkenin konsolosluğu tarafından belirlenmektedir. Bu ücret belirlenirken hangi ülkenin vatandaşı olduğuna ve yaşına bakılmaktadır. Bununla birlikte aracı kurumunda vize işlemlerinizi yapmak için sizde talep edeceği ücreti de öğrenebilirsiniz. Ücret hakkında daha detaylı bir bilgi için firmamız ile görüşebilirsiniz.

Yunanistan vizesi başvurusu yaptığınızda bazı durumlarda ret alabilirsiniz. Bunun birçok farklı nedeni olabilmektedir. Eksik bir belge, yanlış verilen cevaplar, hatalı doldurulan bir form dahi ret talebi almanıza neden olabilmektedir. Aynı zamanda biometrik fotoğrafı hatalı çektirmeniz, yetersiz gelir beyanı olması ve pasaportun gerekli özelliklere sahip olmaması yine reddedilmenize neden olmaktadır.

Aynı zamanda Yunanistan konsolosluğu başvurunuzu inandırıcı bulmayabilir. Sizi potansiyel mülteci olarak görebilir. Böyle bir durumda başvurunuza kesinlikle olumlu yanıt vermez. Eğer ret kararı almışsanız, yapmanız gereken eksiklerinizi tamamlamak ve tekrar başvuruda bulunmaktır. Yunanistan vize merkezi size bu konuda bilgi ve destek verecektir. Vize merkezinin sizden istenileni yapmanız durumunda olumsuz yanıt almanız mümkün değildir. Yunanistan vizesi almak ortalama 7-15 günlük bir iştir.

ÜRÜNLERİMİZ / HİZMETLERİMİZ

Hiç ürün eklenmemiş.

FİRMA HABERLERİ

Hiç haber eklenmemiş.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.